Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Table D'Hôtes brengt mensen samen rond de tafel

Table D'Hôtes brengt mensen samen rond de tafel

Nieuws
23/11/2022

Het idee is eenvoudig. Mensen met een migratie-achtergrond koken gerechten uit hun thuisland, die je dan kan proeven in een huiselijke sfeer. Het project maakt deel uit van de Week van de Smaak. Wij schoven aan bij Attia voor een Pakistaanse maaltijd.

Attia neemt al voor de vierde keer deel als host tijdens tables d'hotes. Op het menu enkele typisch gerechten uit Pakistan zoals pakkora en samosa. 

Zestien jaar geleden startte Kortrijk met het initiatief. Ondertussen doen ook Kuurne en Harelbeke mee. Het is een ongedwongen manier om te proeven van exotische gerechten en iets bij te leren over de andere cultuur. 

De week van de smaak met tables d'hotes loopt nog tot zondag, voor het weekend zijn er nog plaatjes vrij. 

Auteurs: 
Redactie