Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zon, zee, strand en zomerse beats op Ostend Beach

Zon, zee, strand en zomerse beats op Ostend Beach

Verslag
13/07/2019

Niet enkel werden de festivalbezoekers getrakteerd op een geweldige line-up, ook een mooie zonsondergang maakte de avond compleet. We konden genieten van een muzikale en gezellige avond met artiesten als Lil Kleine, Frederico en Zoey Hasselbank. Zoals je leest, voor ieder wat wils. 

De beste beats vind je hier

Met drie stages is Ostend Beach een klein maar gezellig festival. De stages bevinden zich op wandelafstand van elkaar dus je hoeft je stevigste wandelschoenen niet aan te trekken om immense afstanden te overbruggen. Wel kunnen we dansschoenen en -benen aanraden want op zulke beats kan je onmogelijk blijven stilstaan, al is het maar om mee te wiegen op de muziek. Split, Babygang, Tuga en DJ Fikki warmden het publiek op en toen Lil Kleine op het podium kwam, werd iedereen wild van zijn topprestatie en ging het dak eraf. Zoey Hasselbank zorgde in de Eristoff Club voor een stevige portie urban beats. Voor de lekkerbekken onder ons was er voldoende voorzien. Heerlijke frietjes, een hemelse hamburger of een pizza. Smullen! 

Ecologische voetafdruk

Ook mogen we het ecologisch aspect zeker niet uit het oog verliezen. Ostend Beach zet zich al jaren in om onze planeet mooier te maken. Met initiatieven als het verbannen van plastic rietjes, confetti en flyers op het festival zelf, zorgen zij ervoor dat het strand proper blijft. Maar ook het burgerinitiatief, Proper Strand Lopers is aanwezig op het festival om de bezoekers bewust te maken van de tonnen plastic die zich in onze zeeën bevindt. De vrijwilligers en enthousiastelingen ruimen het strand op en dragen zo hun steentje bij. 

Het festival loopt nog tot zondagavond en er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Het belooft nog een feestje te worden met Mattn, Nico Morano, Neon, Filston en zoveel meer. Wat is er gezelliger dan een een uitje naar de Koningin der badsteden om vervolgens de beentjes los te gooien op Ostend Beach?

Fotogalerij

 

Volg de Focus en WTV festivalreporter