Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Waan je in Italië met een glas prosecco op Bubbels aan Zee

Waan je in Italië met een glas prosecco op Bubbels aan Zee

Verslag
16/08/2019

Tussen de zonnestralen door, kuierden tal van bezoekers gisteren op hun vrije dag op de zeedijk van Middelkerke. Ze proefden Spaanse cava, Belgische schuimwijnen en Italiaanse prosecco. De zevende editie van Bubbels aan Zee is zeker en vast de moeite waard. 

Breed publiek

Niet enkel inwoners van Middelkerke brengen een bezoek aan Bubbels aan Zee, zelfs toeristen uit Frankrijk die hun verlengd weekend doorbrengen aan de Belgische Kust, maakten een tussenstop op dit bruisend event. Zoals je leest, voor ieder wat wils.

La Dolce Vita in Middelkerke

Vorig jaar stak de Spaanse cava er met kop en schouders bovenuit om dit jaar een stapje opzij te zetten voor de Italiaanse prosecco. De Italiaanse mousserende wijn kan iedereen bekoren met zijn jong, levendig, fruitig en frisse karakter. In de late namiddag piepten de eerste zonnestralen door de wolken en het vakantiegevoel was onmiddellijk aanwezig. 

Totaalbeleving

Ook als niet-wijnkenner breng je op Bubbels aan Zee een fijne tijd door. Hof te Rhode zorgt voor verrukkelijke tapas en de sommeliers nemen telkens hun tijd om je je ultieme favoriet te laten ontdekken. Bovendien vinden er ook dit jaar proeverijen plaats waarbij je de geheimen van de prosecco ontdekt. 

Deze editie maken maar liefst drie winnaars kans op een geweldig verrassingspakket. Waag nog snel je kans op de facebookpagina en wie weet win je binnenkort heerlijke prosecco.

Geniet nog tot en met zondag van een gezellig teusje op het Epernayplein in Middelkerke.

Fotogalerij

Volg de Focus en WTV festivalreporter