Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tiegem Rockt start met een knal

Tiegem Rockt start met een knal

Verslag
14/09/2019

DJ’s en live acts vullen het plein

Op vrijdag ging Tiegem Rockt van start met tal van DJ’s die de tent kwamen vullen. Hoogtepunt van de avond was de winnaar van MNM Start To DJ 2016, DJ 5NAPBACK. Hij wist de hele tent aan het dansen te krijgen. De ene meezinger na de andere en vette beats zorgen voor een stevig feestje in de tent van Tiegem Rockt.

Ook voor de kleinsten onder ons was het een mooie avond. Een jongentje mocht naast DJ 5NAPBACK plaats nemen en zijn DJ-skills wat bijschaven, hartverwarmend om te zien. Een kans als deze was natuurlijk niet weggelegd voor alle kinderen aanwezig, dus is het duimen dat de kermis aan de ingang van Tiegem Rockt een mooie troostprijs was voor hen.

Op zaterdag wordt het hele plein ter beschikking gesteld voor het festival, met een groter podium, waar bands als Sister May, Channel Zero en Koyle op mogen schitteren.

Vettige hap voor een prettige dansavond

Door al dat feestgedruis kan je wel eens honger krijgen, maar daar heeft de organisatie zeker aan gedacht. Je kan er zowel genieten van een verse friet als van een heerlijke pasta of hamburger. Honger ga je niet lijden op Tiegem Rockt!

Fotogalerij Tiegem Rockt

Volg de Focus en WTV festivalreporter

 

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele