Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met zomerbar Verde Lounge

Maak kennis met zomerbar Verde Lounge

Verslag
24/06/2019

De zomer staat terug voor de deur en wie denkt aan de zomer, denkt ongetwijfeld aan een gezellige zomeravond met verfrissende cocktails en lekkere hapjes. En laat een zomerbar daar nu dé ideale plaats voor zijn. Ook onze festivalreporters bezoeken verschillende pop-up zomerbars in West-Vlaanderen. Want wat is er leuker dan een lekker drankje in een gezellige zomerbar?

Scores voor sfeer, de kaart en hygiëne

Verde Lounge is een gezellige zomerbar, niet ver van de E40. Je kan er je oogappel laten springen op het springkasteel, terwijl jij van een hapje en een drankje geniet. De zomerse sfeer is zeker aanwezig in deze zomerbar. Je kan er ook boven zitten, waar je uitkijk hebt op de E40, maar ook op het terras van Verde Lounge. 

In Verde Lounge kan je je vrienden uitdagen voor een spelletje "nagelen", waarbij je om ter snelst een nagel in een boomstam moet geklopt krijgen. Het spel zorgt voor de ideale start van een grappige, zomerse en toffe avond. Zeker het proberen waard dus. 

Score voor sfeer en gezelligheid: 3,5/5

In Verde Lounge heb je de keuze uit verschillende bieren, frisdranken, wijnen en cava. Er zijn ook enkele cocktails en een huisgemaakte mocktail te koop. Ook de ginliefhebbers komen aan hun trekken, want je kan in Verde Lounge de unieke Verde Gin (for him or for her) proeven. 

Heb je een kleine honger gekregen van het mooie weer en de lekkere drankjes? Dan kan je hier kiezen uit allerlei tapas. Voor een grote honger zal je wel ergens anders heen moeten. 

In deze zomerbar betaal je met een drankkaart voor je drankje en met een eetkaart voor een hapje. Voor deze kaarten kan je zowel met cash of met bankcontact betalen. 

Score voor kaart: 3,5/5

De toiletten zijn netjes. Het is een pop-up toilet, maar toch modern en net. 

Score voor toilet: 4/5

Wat je moet weten over zomerbar Verde Lounge

Krauwerstraat, 8490 Jabbeke
Parking voorzien
Open van 31 mei tot en met 17 augustus
  • maandag: gesloten
  • dinsdag: gesloten
  • woensdag: gesloten
  • donderdag: gesloten
  • vrijdag: 16 uur - 3 uur
  • zaterdag: 16 uur - 3 uur
  • zondag: 14 uur - 23 uur
Bekijk hier de Facebookpagina

Een andere zomerbar ontdekken? 

Fotogalerij Verde Lounge

Volg de Focus en WTV festivalreporter

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele