Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met zomerbar SummerLake

Maak kennis met zomerbar SummerLake

Verslag
24/06/2019

De zomer staat terug voor de deur en wie denkt aan de zomer, denkt ongetwijfeld aan een gezellige zomeravond met verfrissende cocktails en lekkere hapjes. En laat een zomerbar daar nu dé ideale plaats voor zijn. Ook onze festivalreporters bezoeken verschillende pop-up zomerbars in West-Vlaanderen. Want wat is er leuker dan een lekker drankje in een gezellige zomerbar?

Scores voor sfeer, de kaart en hygiëne

Het vroegere 'kleine meer' werd zomerbar SummerLake, met ligweide. De hele zomer lang kan je van verschillende drankjes genieten met een prachtig uitzicht op het meer. Het terras ligt volledig rond het kleine meer en zorgt voor een heel zomerse en tropische sfeer. In zomerbar Summerlake kan je dus zeker en vast genieten van je vrije dagen, je weekend of van een after work drankje. 

Summerlake is goed voor alle leeftijden. Je kan er makkelijk je kleine oogappel laten spelen, er is een glijbaan, een speeldorpje en er liggen ligzakken aan het meer. Kindjes kunnen zich hier zeker en vast amuseren, terwijl hun ouders genieten van een lekker drankje. 

Voor wie de zon iets te hard schijnt, kan je ook een plaatsje vinden binnen in de zomerbar. 

Kortom, bij zomerbar Summerlake is de zomer nooit ver te zoeken. 

Score voor sfeer en gezelligheid: 4/5

Aan keuze geen gebrek in Summerlake. Er is voor iedereen wat wils. Frisdranken, fruitsappen en gezonde drankjes, maar ook bieren, wijnen en cocktails. Zowel de liefhebbers van alcohol als de liefhebbers van iets fris worden in deze zomerbar verwend. 

Heb je honger gekregen van al deze lekkere drankjes? Geen nood! Er zijn enkele foodtrucks aanwezig in Summerlake. Hier kan je zowel pasta's als andere warme hapjes vinden. Ook een dessertje is voorzien. Geniet er van een heerlijke wafel op een stokje of een ijsje. 

In Summerlake betaal je met een drankkaart voor je drank. Je eten betaal je met cash

Score voor kaart: 4,5/5

De zomerbar is zowel buiten als binnen heel erg netjes. Ook de toiletten zijn heel schoon. Er zijn er niet zo veel in vergelijking met de grootte van de zomerbar, maar ze zijn wel erg net. 

Score voor hygiëne: 4,5/5

Wat je moet weten over zomerbar SummerLake

Zuidhoekstraat 22, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Parking voorzien 
Open van 18 juli tot en met 18 augustus
  • maandag: 12 uur - 24 uur
  • dinsdag: 12 uur - 24 uur
  • woensdag: 12 uur - 24 uur
  • donderdag: 12 uur - 1 uur
  • vrijdag: 12 uur - 1 uur
  • zaterdag: 12 uur - 1 uur
  • zondag: 10 uur - 24 uur
Bekijk hier de Facebookpagina

Een andere zomerbar ontdekken? 

Fotogalerij Summerlake

Volg de Focus en WTV festivalreporter

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele