Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met zomerbar Pomalo

Maak kennis met zomerbar Pomalo

Verslag
24/06/2019

De zomer staat terug voor de deur en wie denkt aan de zomer, denkt ongetwijfeld aan een gezellige zomeravond met verfrissende cocktails en lekkere hapjes. En laat een zomerbar daar nu dé ideale plaats voor zijn. Ook onze festivalreporters bezoeken verschillende pop-up zomerbars in West-Vlaanderen. Want wat is er leuker dan een lekker drankje in een gezellige zomerbar?

Scores voor sfeer, de kaart en hygiëne

Zomerbar Pomalo is een zomerbar voor de echte levensgenieters. Genieten van de zon, een drankje en de gezelschap van je vrienden of familie staan hier echt centraal. Je kan er het weekend perfect inzetten, krijg je het koud? Geen nood, er zijn dekentjes in overvloed aanwezig. De uitbaters willen met de loungy muziek ook echt de chille summervibes naar voren brengen. Je hoort de muziek al van een paar meter afstand, maar toch staat de muziek niet te luid om niet normaal met je gezelschap te kunnen praten. 

Je oogappel kan je laten spelen op het springkasteel, om nog wat extra van de rust te kunnen genieten. Een heus speelparadijs is het niet, maar wel een springkasteel van formaat. Kortom, een gezellige avond met vrienden of familie, in zomerbar Pomalo kan het absoluut. 

Score voor sfeer en gezelligheid: 4/5

Pomalo beschikt over een breed assortiment aan drankjes. Dorst lijden zal je hier zeker niet; zowel voor bier- als wijnliefhebbers is er keuze genoeg. Enkel de cocktailliefhebbers kunnen misschien wel wat op hun dorst blijven zitten. Er is slechts keuze tussen vier verschillende cocktails. De liefhebbers van alcoholvrije drankjes kunnen hier van allerlei soorten frisdrank genieten en krijgen ook de keuze tussen vier verschillende, verfrissende, mocktails.

Betalen doe je in deze zomerbar met cash of via Payconiq. Je kan er niet met de kaart betalen. 

Score voor kaart: 4/5

De zomerbar heeft enkele nette toiletten ter beschikking. Ze zijn verzorgd en ruiken erg fris. 

Score voor hygiëne: 3,5/5

Wat je moet weten over zomerbar Pomalo

Brugseweg 61, Sint-Juliaan
Geen informatie meegegeven. 
 Open vanaf 12 juli - 1 september
  • maandag: gesloten
  • dinsdag: gesloten
  • woensdag: gesloten
  • donderdag: gesloten
  • vrijdag: 14:00 uur - 22:00 uur
  • zaterdag: 11:00 uur - 22:00 uur
  • zondag: 11:00 uur - 22:00 uur
Bekijk hier de Facebookpagina

Een andere zomerbar ontdekken?

Fotogalerij Pomalo Pop-up

Volg de Focus en WTV festivalreporter

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele