Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met zomerbar The Night 2.0

Maak kennis met zomerbar The Night 2.0

Verslag
24/06/2019

De zomer staat terug voor de deur en wie denkt aan de zomer, denkt ongetwijfeld aan een gezellige zomeravond met verfrissende cocktails en lekkere hapjes. En laat een zomerbar daar nu dé ideale plaats voor zijn. Ook onze festivalreporters bezoeken verschillende pop-up zomerbars in West-Vlaanderen. Want wat is er leuker dan een lekker drankje in een gezellige zomerbar?

Scores voor sfeer, de kaart en hygiëne

Met The Night 2.0 komt een tropische zomer meteen dichtbij. De zuiderse bekleding van de bar zorgt voor een echte zomerse sfeer. Het jungle thema is meteen duidelijk in het decor van de bar. Ben je een echte zonneklopper of geniet je liever in de schaduw van je verfrissend drankje? Bij deze zomerbar kan het allebei. Je kan met je voeten in het zand genieten van homemade lemonade of verfrissend biertje, maar je kan ook boven in loungy zetels genieten van je drankje. 

Kortom, de zomerse sfeer is in The Night 2.0 zeker aanwezig. Sit back and relax

Score voor sfeer en gezelligheid: 4/5

Voor een verfrissende cocktail ben je hier niet echt aan het juiste adres. Een typische Mojito en Cuba Libre kan je er krijgen, maar voor meer geavanceerde cocktails ga je beter naar een andere zomerbar. De kaart is anders wel erg uitgebreid, er zijn een 20-tal bieren te koop, maar ook liefhebbers van sterke drank of wijn kunnen hier een drankje op maat vinden. Aan de BOB's onder ons is ook gedacht, van standaard frisdrank tot homemade lemonade, voor elk wat wils! 

Honger lijden zal je zeker niet doen in deze zomerbar, er zijn heel wat warme en koude hapjes te koop. 's Avonds kan je ook terecht bij hun foodtruck, waar je allerlei gerechten kan bestellen. 

Score voor kaart: 3,5/5

Tot slot is de zomerbar zeker netjes en verzorgd. Er zijn voldoende én nette toiletten aanwezig. Ook de glazen, tafels en vloer waren kraaknet. 

Score voor hygiëne: 4/5

Wat je moet weten over zomerbar The Night 2.0

Tillegemstraat 55, 8200 Sint-Michiels
De zomerbar is vlak aan de parking van Kinepolis gelegen. Daarnaast hebben ze ook nog een privaat stukje parking naast het terrein
Open van 13 juni tot en met 22 juni
  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 16 uur - 4 uur
  • woensdag:  16 uur - 4 uur
  • donderdag: 16 uur - 4 uur
  • vrijdag:  16 uur - 4 uur
  • zaterdag: 15 uur - 4 uur
  • zondag: 15 uur - 4 uur
Bekijk hier de Facebookpagina

Een andere zomerbar ontdekken? 

Fotogalerij The Night 2.0

Volg de Focus en WTV festivalreporter

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele