Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Maak kennis met zomerbar El Verano

Maak kennis met zomerbar El Verano

Verslag
24/06/2019

De zomer staat terug voor de deur en wie denkt aan de zomer, denkt ongetwijfeld aan een gezellige zomeravond met verfrissende cocktails en lekkere hapjes. En laat een zomerbar daar nu dé ideale plaats voor zijn. Ook onze festivalreporters bezoeken verschillende pop-up zomerbars in West-Vlaanderen. Want wat is er leuker dan een lekker drankje in een gezellige zomerbar?

Scores voor sfeer, de kaart en hygiëne

Bij zomerbar El Verano kan je je oogappel laten spelen op het speelplein, terwijl je geniet van een frisse cocktail. Er heerst een zuiderse, Spaanse sfeer in de bar. De Spaanse vlag en de toffe, zomerse muziek zorgt hier zeker mee voor. Het terras is redelijk beperkt, maar kan uitgebreid worden op het gras aan het speelplein. Je kan dus zowel dicht bij het speelplein een drankje drinken, maar ook iets verder. 

Ook de bediening doet veel aan de sfeer. Met een grote glimlach en een vriendelijke babbel serveren ze met plezier je drankje. Hier kan je dus echt genieten van de zomerse dagen. SIt back and relax! 

Score voor sfeer en gezelligheid: 4/5

In Zomerbar El Verano kan je wel eens last hebben van keuzestress: je hebt er keuze uit 9 cocktails, 5 mocktails, een aantal bieren, wijnen en apero's, frisdranken en warme dranken. In deze bar ga je dus zeker je favoriete drankje vinden. Krijg je honger van al die zon en lekkere drankjes? Geen nood, in deze bar kan je verschillende tapas en kleine borrelhapjes naar binnen spelen. Niet echt ideaal voor een grote honger dus, maar die kleine gaatjes in je maag zal je hier zeker kunnen vullen. 

Betalen doe je hier met de kaart of cash. 

Score voor kaart: 4,5/5

Zomerbar El Verano is naast Meetjes Talore, naar toilet gaan doe je dan ook daar. Het toilet staat duidelijk aangeduid en is erg netjes. 

Score voor hygiëne: 4,5/5

Wat je moet weten over zomerbar El Verano

Vercruysse de Solartstraat 24, 8540 Deerlijk
Ruime parking aan de zomerbar. Parkeren kan aan de straat of op een kleine parking aan de kanteeltjes. Er is ook een grote parking aan de sporthal.
Open van  juni tot en met eind september
  • maandag: gesloten
  • dinsdag: gesloten
  • woensdag: 14:30 uur - 22 uur
  • donderdag: 14:30 uur - 22 uur
  • vrijdag: 14:30 uur - 22 uur
  • zaterdag: 14:30 uur - 22 uur
  • zondag: 14:30 uur - 22 uur
Bekijk hier de Facebookpagina

Een andere zomerbar ontdekken?

Fotogalerij Zomerbar El Verano

Volg de Focus en WTV festivalreporter

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele