Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Gezellige gezinsdag met winteraanbod Boudewijn Seapark

Gezellige gezinsdag met winteraanbod Boudewijn Seapark

Verslag
29/12/2019

Het dolfinarium tovert in de kerstvakantie de dolfijnenshow tijdelijk om tot AquaShow. In die voorstelling neemt een professor samen met de acht dolfijnen het publiek mee op een ontdekkingstocht over heel de wereld. Voor de gelegenheid ook naar een gezellig Noors kerstdorpje.

Informatie en entertainment

Het publiek zelf kan de professor ook helpen door voor en tijdens de show vragen te beantwoorden via hun smartphone. Op een ludieke manier komen ze zo vanalles te weten over de dolfijnen. Bijvoorbeeld ook over het probleem van plastic in de oceanen, en wat de mens hier kan aandoen. De show biedt zo een mooie mix tussen entertainment en educatie. 

Het ijs op

De allerkleinsten kunnen zich tijdens het winterseizoen bovendien heerlijk uitleven in Bobo's indoor speeltuin.

Iedereen is eveneens welkom op de ruime, overdekte schaatsbaan. Ook hier is alles voorzien om de ijspiste toegankelijk te maken voor gezinnen met (kleine) kinderen: ijzeren schaatsrekjes, schaatsen met dubbele ijzers en sinds kort ook Bobby de Schaatshulp. Die laatste kan bovendien ook gebruikt worden als slee!

Even opwarmen kan steeds in de aangrenzende Ijsbar met zicht op de piste. Ook wie niet meeschaatst, kan van daaruit heerlijk toekijken. 

Gezinsdag

De dolfijnenshow, indoor speeltuin en schaatsbaan zijn allemaal apart te bezoeken, maar kunnen ook gecombineerd worden. Het Boudewijn Seapark biedt zo elk gezin wat wils!

Volg de Focus en WTV festivalreporter