Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geslaagd weekend voor Festival aan zee

Geslaagd weekend voor Festival aan zee

Verslag
29/04/2019

Belevenis voor iedereen

Op het festivalterrein viel er heel wat te beleven. Naast verschillende eetstandjes waren er ook heel wat kindvriendelijke activiteiten op het strand. Zo was er een groot speeldorp waar de kinderen onder het toeziend oog van de ouders de kans kregen om zich helemaal uit te leven. Dit alles werd georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne. Aan plezier voor het hele gezin dus zeker geen gebrek. 

Van lokaal talent tot Vlaamse artiesten

Niet één maar twee podia stonden op het festival. Naast de mainstage was er ook de Belfius Beach Boutique waar lokaal talent de kans kreeg om het beste van zichzelf te geven. Opkomende bands zoals IBBS, Unlock Dialogue en Vulgar Vow gaven er een geslaagd optreden met heel wat enthousiaste fans. Ook op de mainstage stond er uiteraard veel talent. Op zaterdag kon het publiek genieten van artiesten zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, #Likeme, Mooneye en DJ Shizzle le Sauvage. Op zondag gaven artiesten zoals Kapitein Winokio, OT, Paul Michiels, 2Fabiola en Laura Tesoro een spetterend optreden. Een affiche om u tegen te zeggen. 

Met geslaagde optredens en heel wat randanimatie was ook Festival aan Zee terug een groot succes. Tot op het volgende festival! 

Fotogalerij

Volg de Focus en WTV festivalreporter