Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Eurodogshow slaat opnieuw tenten op in Kortrijk Xpo

Eurodogshow slaat opnieuw tenten op in Kortrijk Xpo

Verslag
17/11/2019

Grootste hondenshowbeurs van het land

De Eurodogshow maakt al jaren naam en faam in zowel binnen- als buitenland door hun professionele karakter. Juryleden uit maar liefst meer dan twintig landen keuren de honden waarbij nadien enkele honden mogen deelnemen aan de ereronde, spannend! En er is meer ... De bezoekers kunnen tussendoor genieten van verschillende standen met leuke hebbedingen voor de hond of zelfs een gezellige kerstfoto maken met hun lieftallige viervoeter. 

Je steentje bijdragen

Bij de stand van het dierenasiel de Leiestreek uit Zwevegem kan je opnieuw hun vzw ondersteunen. Zo verkopen zij ook dit jaar onder andere 'paardenkopjes', een ambachtelijke specialiteit uit de streek maar ook jasjes voor je hond of kalenders. Een kleine bijdrage doet wonderen voor hun asieldieren.

Huishond maakt zijn intrede

Met het unieke Go-To project biedt de Eurodogshow de kans aan huishonden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de showwereld. Hiermee willen ze werkpunten meegeven voor de honden en hopen ze op een verdere doorstroming naar de echte Eurodogshow in de toekomst. 

Nog geen plannen op deze mooie zondag? Bemachtig snel je tickets online of aan de deur. Het is de moeite! 

Fotogalerij

p>Volg de Focus en WTV festivalreporter