Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Enthousiast publiek op het BAD-festival

Enthousiast publiek op het BAD-festival

Verslag
26/04/2019

Randanimatie op z’n best

Het festivalterrein opende zijn deuren om 10u30 en vanaf dan konden de bezoekers genieten van een spetterende dag vol muziek, randanimatie en ambiance. Op de zeedijk stonden er tal van standjes, opgericht door VZW’s en scholen. Dat vroeg natuurlijk om enkele bezoekjes. 

Zo stond VZW Clinidogs met een standje vol schattige honden die de bezoekers konden aaien en knuffelen. Naast knuffelen met honden was er ook de mogelijkheid om muziek te maken onder begeleiding van De Hoge Kouter, eendjes te vissen, te knutselen én je te laten masseren. De bezoekers konden zelfs proeven van verse, non-alcoholische drankjes. Aan activiteiten dus absoluut geen gebrek. 

Spetterende optredens en knallende artiesten

Op een festival hoort uiteraard ook muziek. Bekende artiesten zoals Belle Perez, 2 Fabiola, White Bird en Il Sogno & Trio acoustique gaven spetterende optredens. Voor Belle Perez was het de eerste keer op het BAD-festival en genoten heeft ze zeker. Met hits als Ave Maria en Enamorada kon ze rekenen op een heel enthousiast én meezingend publiek. Ook Il Sogno gaf een prachtig, rustgevend optreden samen met Barbara Dex. DJ BAD Soundsystem sloot het BAD-Festival af en wist als de beste hoe hij een feestje moest bouwen. 

Het uitverkochte BAD-festival was ook dit jaar terug een succes. Met randanimatie en verschillende top-optredens kunnen wij al niet wachten tot de editie van volgend jaar. Op naar het volgende festival! 

Fotogalerij 

Volg de Focus en WTV festivalreporter