Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ambiance op Motown-spektakel Soulbaby

Ambiance op Motown-spektakel Soulbaby

Verslag
13/04/2019

Een ode aan Motown

Het Witte Paard in Blankenberge stond gisterenavond volledig in het teken van Motown. Dankzij het prachtige decor waande het publiek er zich in het Detroit van de jaren ’60 en ’70. Er werden typische designs uit die tijd geprojecteerd en toeschouwers kregen ook beelden met bekende gebeurtenissen uit die periode te zien. Soulbaby vertelt het verhaal van het legendarische plantenlabel ‘Motown’. De show is een unieke combinatie van muziek en livescènes.

Getalenteerde cast

De cast bestond uit getalenteerde artiesten uit het binnen- en buitenland. Zangeres Sandrine nam de hoofdrol voor haar rekening.

Tijdens de pauze praatte ik met enkele toeschouwers die allemaal even enthousiast waren. Ze waren vooral onder de indruk van de zang- en danstalenten van de cast. De zangers haalden zonder probleem (erg) hoge noten en de dansers toonden ook wat ze in hun mars hebben.

De artiesten brachten samen met een liveorkest een resem aan hits. Het publiek zong luidkeels mee met nummers van Marvin Gaye, The Supremes, The Temptations en The Jackson 5. De toeschouwers deden ook enthousiast mee toen hen werd gevraagd om mee te dansen. Op het einde van de show trakteerden ze de cast op een oorverdovend applaus.

P.S. : Deze zomer kan je in Het Witte Paard terecht voor nog meer shows van onder andere Jacky Lafon.  

FOTOGALERIJ

Volg de Focus en WTV festivalreporter