Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Agro-expo Roeselare voor elke boer en tuinier

Agro-expo Roeselare voor elke boer en tuinier

Verslag
24/01/2020

20ste editie van Agro-Expo

2020 is een uitzonderlijk jaar voor de Agro-Expo, dit evenement viert namelijk haar twintigjarig bestaan. Met deze jubileum-editie willen de organisatoren meer dan ooit te voren boeren en tuinders verzamelen om kennis uit te wisselen over de Vlaamse land- en tuinbouw. Je komt er ook alles te weten over de Vlaamse veeteelt. 

Groot aantal exposanten

De Agro-Expo is een veelzijdig, bruisend en gezellig driedaags gebeuren waarbij het belang van agrarisch ondernemen in diverse sectoren wordt benadrukt. Meer dan 200 standhouders doen hun uiterste best om al je vragen te beantwoorden en je met een klare blik op de Vlaamse land- en tuinbouwsector naar huis te sturen. Bezoekers ontdekken nieuwe machines, technieken, producten, diensten en noviteiten. Daarnaast staat netwerken en het maken van professionele contacten centraal op deze vakbeurs.

Jong geweld

Op zaterdag vond de spectaculaire jongveeshow plaats waarbij West-Vlaamse landbouwscholen het tegen elkaar opnemen.  Zondag staat in het teken van een indrukwekkende koeparade, diverse prijskampen en kampioenschappen van melkveerassen. Europees jurylid Paul Hannan leidt alles is goede banen.

Fotogalerij 

Volg de Focus en WTV festivalreporter

 

Auteurs: 
Naomi Vanden Abeele