Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

110 artiesten op nieuwe tattoobeurs Ink-Town

110 artiesten op nieuwe tattoobeurs Ink-Town

Verslag
17/11/2019

Kunstenaars van de bovenste plank

Ink-town is een internationale conventie waar de beste Belgische en buitenlandse tatoeëerders aanwezig zijn. Zo zijn er tatoeëerders uit Rusland, Brazilië, Nederland, Luxemburg, Canada, Japan, Frankrijk, Duitsland en Polen. Vooral de Japanse Takashi Horitsubaki springt in het oog. Hij zet namelijk tattoos op de ouderwetse en traditionele tebori-techniek.

Jonge en oudere artiesten in de schijnwerpers

Meer dan 110 artiesten worden samengebracht in Kortrijk Xpo voor een indrukwekkend en inspiratievol weekend. Maak kennis met de artiesten, ontdek hun werk en leer uiteenlopende persoonlijkheden en stijlen kennen. Zowel de kunstenaars als bezoekers hebben één passie gemeen: inkt onder de huid. Vele bezoekers nemen zelf ook plaats en laten een nieuwe tattoo zetten op hun lichaam.

Burlesque en vuurshows

Bezoekers van Ink-Town ervaren de tatoeagescene van dichtbij. Naast een ongelooflijke line-up van tattoo artiesten kan je ook genieten van inspirerende artistieke shows en spannende randactiviteiten. Tevens is het mogelijk om allerlei tattoo gerelateerde merchandise te shoppen. Een dagticket in online voorverkoop kost 7 euro, aan de kassa betaal je 9 euro voor een toegangsticket.

 

Volg de Focus en WTV festivalreporter