Zulte Waregem verliest Achter de Kazerne

11/04/2021

KV Mechelen was van bij de aftrap de bovenliggende partij. Vooral Nikola Storm was gesel voor de West-Vlaamse defensie. Na twee gemiste pogingen werd de buitenspeler op het halfuur beloond voor zijn bedrijvigheid. Storm trof van dichtbij raak, op assist van Mrabti.

Essevee vecht terug

Mechelen was bevrijd en nauwelijks drie minuten later zorgde opnieuw Storm ook voor de 2-0. Alleen voor Bostyn faalde de aanvaller niet.

Na de rust kroop Zulte Waregem toch wat recht.

Na kansen voor Deschacht en Bruno was het die laatste die na 64 minuten voor de aansluitingstreffer tekende. Bruno tikte een door Seck doorgekopte voorzet voorbij Thoelen, 2-1.

Geen 20 voor Bruno

Malinwa reageerde echter meteen.

Druijf zorgde twee minuten later al, na een misser van De Bock, voor de 3-1. Schoofs miste vervolgens de kans op de 4-1. Bruno kon aan de overkant wel opnieuw scoren. Met z'n negentiende vanuit een scherpe hoek maakte hij nog een tweede keer de aansluiting.

Invaller De Camargo kon uiteindelijk de 4-2 eindstand vastleggen. Gianni Bruno kreeg in het absolute slot nog de kans op een hattrick, maar hij miste een strafschop na een fout op Vossen.