WS Lauwe kan voorsprong niet vasthouden

26/01/2020

Het was de thuisploeg die verrassend op voorsprong kwam. Al na een kwartier kwam Tajedinne vanop links naar binnen en knalde de 1-0 in de kortste hoek binnen. Tien minuten later was het bijna opnieuw prijs, maar doelman Iket hield De Rechter van de 2-0. Het doelpunt viel echter wel aan de overkant: Leyder werkte de bal in eigen doel. In een verdere vrij evenwichtige eerste helft versierde elke ploeg nog een goede kans, maar geen van beide kon afwerken.

Oostkamp pakt toch nog een punt

Lauwe schakelde na de rust een versnelling hoger en had het overwicht. Met nog een kwartier op de klok bestrafte de scheidsrechter de ingreep van Decloedt op Couckuyt met een strafschop….De Rechter was feilloos vanop de stip. 2-1 en dat was lang niet onverdiend. Toch werd het nog 2-2: invaller Bart Buysse (ex-Club Brugge) bezorgt de bezoekers drie minuten voor het einde alsnog een punt.