White Star Zarren stopt ermee na dit seizoen

05/02/2023

White Star Zarren, Stamnummer 8411 en is momenteel bezig aan zijn laatste seizoen. De club wordt nu nog gerund door drie oudere bestuursleden, maar ze hebben samen besloten om er na dit seizoen mee te stoppen. De eerste ploeg houdt dus op met bestaan, maar de jeugd en de reserveploeg blijven wel verder spelen.

Voor spelers en fans is het jammer dat er net nu een einde komt aan het verhaal van White Star Zarren, want ze staan aan kop in vierde provinciale. Stoppen op een hoogtepunt, dat is alleszins het doel. Zarren beleeft wel een lastige namiddag tegen Handzame dat op één punt staat in de competitie. Na twintig minuten wordt het 0-1 vanop de stip.

Topschutter Jordy Timperman zet de bordjes gelijk net voor de rust. In de tweede helft krult diezelfde Timperman het leer tegen de touwen vanop vrije trap. Het is al zijn 29ste van het seizoen.

Toch komt er nog een valse noot in de wedstrijd. Op vijf minuten van het einde krijgt Handzame nog een strafschop. Brent Dejonckheere laat ook deze kans niet liggen: 2 - 2. Dat is meteen ook de eindstand. Het blijft zo spannend aan de top van het klassement. Ze staan met zes ploegen op een zakdoek van elkaar, maar bij Zarren zullen ze er alles aan doen om in schoonheid af te sluiten. Beide ploegen schieten niet veel op met een puntje.