Westhoek en Wetteren verdelen de punten

12/03/2023

Beide ploegen beginnen gretig aan de wedstrijd.. Na tien minuten zorgt Westhoek met Dewilde voor een knappe actie richting doelman Steelant en niet veel later is hij daar opnieuw, maar een doelpunt blijft uit.

Iets voor het half uur weet Wetteren toch te scoren. Vandekerckhove krijgt de bal voorbij de Westhoekse doelman. Tegen de gang van het spel in staat het 0-1 voor Wetteren. Het balbezit is tot aan de rust voor Westhoek, dat met momenten goed voetbal op de mat legt. Zowel Gantois als Jodts creëren kansen, zonder succes.

Frustraties voor beide ploegen

Na rust is het opnieuw de thuisploeg die het initiatief neemt, maar scoren lukt vooralsnog niet. In een matige tweede helft geeft de Wetterse verdediger Cremers een penalty weg. Valentin Mahieu zet de strafschop om en zet de bordjes gelijk. Zo moeten beide ploegen met 1 punt tevreden zijn. Vooral Wetteren blijft met frustraties achter.