Virton duwt Roeselare nog wat dieper in de put

19/01/2020

Door de zege van Lommel tegen Lokeren moest Roeselare absoluut de drie punten zien thuis te houden. Dat was eraan te zien, want wit-zwart speelde een goede eerste helft. Nouri en Andzouana zetten doelman Moris aan het werk. Beide ploegen gaan rusten bij een 0-0-tussenstand en daar mocht vooral Virton blij mee zijn.

In de tweede helft kwam Roeselare slapjes uit de kleedkamer. Na slecht inspelen van Sy maakten de bezoekers de openingsgoal. Het doelpunt kwam op dat moment echt uit de lucht gevallen. Roeselare kon geen vuist meer maken en incasseerde in de slotminuten ook de 0-2.

Roeselare leidt zo de eerste nederlaag onder trainer Christophe Gamel. In de stand houden ze nog steeds drie punten over op hekkensluiter Lokeren.