RFC Knokke pakt meteen leidersplaats na 3-0 overwinning

31/08/2023

Knokke slaat dit seizoen met nieuwbakken trainer Jannes Tant een nieuwe weg, al was de eerste kans wel voor de bezoekers. Doelman Goblet toonde zich meteen ook een waardige vervanger van Sven Dhoest. Met Kunda beschikte Knokke over heel wat snelheid op de flank, maar het vizier van de aanvaller mocht bij momenten scherper. Jens Naessens, Ex-Zulte Wargem, kon vlak voor de rust de thuisploeg toch op voorsprong zetten: 1-0.

Leidersplaats

In de tweede helft bleef Knokke de kansen opstapelen. Net na het uur rondde nieuwkomer Lucas Prudhomme een knappe aanval af en zette zo de 2-0 op het bord. De dubbele voorsprong gaf Knokke vleugels. Jalloh tekende nog voor de 3-0, en bezorgde Knokke ook meteen de leidersplaats.