Promovendus Oostnieuwkerke verliest tegen Ninove

13/10/2019

Net zoals Oostnieuwkerke is ook Ninove een promovendus. Voor de thuisploeg is er na 23 jaar opnieuw nationaal voetbal, Ninove heeft er maar 1 jaartje moeten op wachten. Een verschil dat merkbaar was op het veld. Oostnieuwkerke mist maturiteit, duelkracht en een echte leider op het veld. Er was dan ook maar 1 ploeg die aan kansen raakte. Het was al prijs in de 13e minuut, Domez haalt uit vanop grote afstand. De 0-1 was dan ook een logische weergave van het spelbeeld.

Lang en moeilijk seizoen voor Oostnieuwkerke

De bezoekers bleven ook na de rust met voorsprong de beste en de gevaarlijkste ploeg. Kansen bij de vleet, maar een 2e doelpunt bleef uit. Tot de 64ste minuut wanneer aanvoerder Bellon z’n zoveelste voorzet afleverde en Romero dan toch voor de 0-2 tekende. Diezelfde Romero zette ook de 0-3 op het scorebord. 4 minuten voor tijd kregen we pas de 2e doelpoging voor de thuisploeg van de hele wedstrijd. Hollevoet zette met een bal in de korte hoek de 1-3 eindstand op het bord.