Oostende pakt tweede zege in Champions League

11/11/2021

Oostende, dat ook zijn vorige wedstrijd won, bevestigde de goede vorm, deze keer wel op een veel mooiere manier. Goed ondersteund door hun perfect geoliede team, nam Dario Gjergja de leiding in het eerste kwart (25-22) alvorens te versnellen in het tweede kwart, onder impuls van Levi Randolph (24 punten en 6 rebounds), die de kloof vergrootte voor de rust (49-34).

Derde plaats

Na de pauze bleef Oostende aan de leiding, met vier spelers die meer dan tien punten scoorden, om uiteindelijk te winnen met 99-66. Dankzij deze zege stijgt Oostende naar de derde plaats met twe overwinningen en evenveel nederlagen, net als nummer twee Straatsburg. De groep wordt aangevoerd door het Turkse Tofas Bursa (3-1), terwijl Kalev/Cramo de kloof moet dichten (1-3).

De eerste van elke groep, die uit vier ploegen bestaat, plaatst zich voor de tweede ronde van de Champions League, terwijl de tweede en derde een barrage moeten spelen.