Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Na maanden onzekerheid: Mandel United is gered!

Na maanden onzekerheid: Mandel United is gered!

Sport
13/08/2022

Door een gezamenlijke inbreng worden Bob Callens, Paul Seynaeve, Mario David en Frederick Verhelst de enige aandeelhouders in de club. Door deze beweging zijn de financiële uitdagingen uit het verleden van de baan, en zal er hard worden gewerkt om opnieuw een duurzaam concept voor het voetbal in Izegem uit te werken.

Bouwen aan de club

De aandeelhouders, onder leiding van de nieuwe hoofdaandeelhouder en voorzitter Frederick Verhelst, willen op een gezonde manier terug bouwen aan de club. Paul Seynaeve wordt Ere-Voorzitter en blijft de club steunen.

De jeugdwerking, de damesploeg, het G voetbal en de B-ploeg maken een positieve doorstart. Het ultiem doel van het nieuwe bestuur is om hun credo terug tot leven te brengen: 'oesjeun, goestehn, goazegevn.'

A-ploeg in functie van beschikbare budget

"De komende dagen/weken worden de prioriteiten in kaart gebracht en zal er stap voor stap samen worden gewerkt om het vertrouwen terug te winnen en enkel nog positieve energie in te club te krijgen", aldus voorzitter Verhelst. "Na het analyseren van de budgettaire mogelijkheden zal ook een A-ploeg worden samengesteld die in functie van het beschikbare budget zo hoog en zo professioneel mogelijk zal evolueren."

Lees ook: 

Auteurs: 
Thomas Soen