Menen wint overtuigend van Gent

27/11/2022

Descopan Menen begint goed aan de wedstrijd en kan al direct uitlopen, het staat 7-1. Maar Caruur Gent komt halverwege de eerste set beter in hun spel en vinden de aansluiting 13-12. Maar toch kan Menen de eerste set naar zicht toetrekken: 25-23.

Ook in de tweede set is er opnieuw een sterk Menen. Ze volleyballen met vertrouwen en dat vertrouwen heeft Gent niet in deze wedstrijd. Ze lopen uit tot 13-4.Gent komt meer en meer opzetten in de set, maar die achterstand waarmee ze begonnen maken ze nooit meer goed: 25-22. Menen lijkt vandaag niet te stoppen.

Maar dan komt er een valse noot in de derde set. Het begin is deze keer voor de bezoekers uit Gent die meteen 5 punten voorsprong nemen. Maar Menen toont zich strijdlustig en knokken zich terug in de set 18-18. Het blijft nog spannend tot op het eind, maar het is een foutje in de opslag dat Caruur Gent nekt. Descopan Menen wint met 3-0 van Caruur Gent.