Menen struikelt over Lebbeke

25/03/2018

Na twintig minuten kwam het eerste doelgevaar van de bezoekers. Het antwoord van thuisploeg Menen bleef niet lang uit, met een schot van Vanhaecke. Even later is het Cardon die de 1-0 scoort voor Menen.

In het begin van de tweede helft was het Lebbeke die het voortouw nam. Daarna controleerde de thuisploeg de wedstrijd maar het bleef opletten voor de Lebbeekse afstandsschoten. Met uiteindelijk ook de gelijkmaker van Baras tot gevolg. Diezelfde Baras maakte zelfs zijn tweede van de avond. Menen herpakte zich vlot en scoorde via een hoekschop maar moest tevreden zijn met een punt.

Menen staat voorlopig op de tweede plaats, op 1 punt van leider Dikkelvenne. De zesde plaats is voor Lebbeke met 42 punten.