Mandel geeft het weg tegen Thes

21/11/2021

Mandel begon nochtans aardig aan de partij. In de twaalfde minuut klom de thuisploeg op voorsprong, via Jalloh. Maar die 1-0 bleef net geen tien minuten op het bord staan. Thes scoorde de gelijkmaker, meteen de score bij de rust: 1-1.

Knullig balverlies achterin zorgde meteen in het begin van de tweede helft al voor een domper: Bammens scoorde de 1-2. Mandel moest weer gaan achtervolgen, en deed dat ook. Een knappe dribbelactie van Jalloh leidde de 2-2 in. Zijn tweede van de avond.

Maar, zoals zo vaak wanneer je achterin staat, wil Dame Fortuna niet mee. Twaalf minuten voor het einde ontzette de verdediging de bal hard tegen het hoofd van Bangoura die met enorm veel geluk de 2-3 scoorde. Een klap die Mandel niet meer te boven kwam.