Knokke bijt in het zand tegen La Louvière

31/10/2021

Knokke likt nog zijn wonden na de nipte bekeruitschakeling tegen KV Kortrijk, en komt tegen La Louvière na vijf minuten al goed weg, als Kaba balverlies van Lambo niet afstraft. Lambo compenseert zijn fout met een goede kopbal, en er is de uitstekende mogelijkheid voor Samyn, die echter hoog over besluit.

Tot overmaat van ramp moet Knokke daarna met zijn tienen verder als Buysse een strenge rode kaart krijgt. En als Siani op zijn beurt balverlies lijdt, gaat de 0-1 toch tegen de netten. Aydouni zorgt voor de Waalse voorsprong bij de rust.

Van Borm probeert met twee wissels nog iets te forceren, maar verder dan een dubbele kans voor Martens komt Knokke niet meer. D'Hoest verhindert zelfs nog een dubbele achterstand. Knokke staat nu voorlaatste, met 5 punten uit zeven wedstrijden, evenveel als Mandel United.