Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Club NXT wint op het veld van RSCA Futures

Club NXT wint op het veld van RSCA Futures

Sport
05/03/2023

Club NXT komt gemotiveerd aan de aftrap tegen hun tegenhangers van Anderlecht. De kapitein van Anderlecht Lissens, laat zch ringeloren door De Smet. De Brugse aanvaller kan alleen op doel af, en werkt beheerst af. 0-1, er is nog geen kwartier gespeeld.

Anderlecht herstelt wel van die vroege klap, en eist het balbezit op. Shinton moet een paar keer een bal uit zijn doelvlak ranselen. Er komt ook een goede kans voor Stassin, maar ook die raakt niet voorbij de Brugse goalie.

Na de rust kunnen de Bruggelingen wel opnieuw scoren. Jano Willems reageert alert op de afvallende balen maakt er 0-2 van

Shinton blijft ondertussen bewijzen waarom hij tot beste keeper van de reguliere competitie is uitgeroepen. En Anderlecht heeft ook pech, als na een knappe aanval de bal van Stassin uiteenspat op de paal.

Maar Club NXT heeft nog geen gewonnen spel, want Lissens maakt zijn eerdere fout goed door gekruist de aansluitingstreffer binnen te schieten. Het blijft 1-2, Club begint met een 6 op 6 en staat derde.

Auteurs: 
Thibaut Desmarets