Club NXT start seizoen met overwinning

13/08/2023

Club NXT startte meteen gretig aan de partij en voetbalde enkele kansen bijeen. Vooral de tandem Shion Homma - Romeo Vermant was bij momenten zeer gevaarlijk. na 20 minuten verslikte Homma zich in een dribbel, maar de bal bleef hangen en zo kon Vermant het enig mooi afmaken, 1-0. Vermant kreeg nog een prima kans op de 2-0, maar Teunckes deed het prima. Zo blijft het 1-0 aan de rust.

In de tweede helft was er meer spectakel. Homma zette zich opnieuw door, en de Spanjaard Victor Barbera werkte de bal in doel, 2-0. Club NXT was een pak sterker, Lierse scoorde de aansluitingstreffer vanop vrije trap. Et-Taibi werkte het leer ongelukkig in eigen doel. Echt wankelen deed Club niet. Vermant maakte het helemaal af na een prachtige pass van Sem Audoor, 3-1. In het ultieme slot knalde De Bruyn de 3-2 binnen, maar daar bleef het bij. Club NXT wint zijn openingswedstrijd, volgende week staat een verplaatsing naar Lommel op het programma.