Cercle behoudt zijn winst tegen Beerschot na stopgezette match

28/07/2021

Het duel werd zaterdag vanwege de hevige regenval boven Het Kiel in Antwerpen na 55 minuten stopgezet door scheidsrechter Alexandre Boucaut. Op dat moment stond het 0-1 voor de bezoekers, na een doelpunt van Olivier Deman met de rust in zicht. Na een grondige inspectie van het terrein, en terwijl beide clubs reeds opnieuw aan het opwarmen waren, besliste Boucaut om de wedstrijd niet te hervatten. Het speelveld lag er duidelijk te drassig bij en bovendien werd er nog meer regen voorspeld in Antwerpen.

In de resterende 35 minuten, die dinsdagavond werden gespeeld, kwam geen van beide ploegen nog tot scoren. De Smet (Beerschot) en Deman (Cercle Brugge) kregen allebei nog geel. Cercle wint zo zijn eerste wedstrijd van het seizoen op het veld van Beerschot.