BT Waregem verovert plaats in top 3

23/01/2022

Waregem, dat vorige week nog een steek liet vallen op Limburg, ontving het Oost-Vlaamse Melsele. Beide teams tellen na tien wedstrijden 6 overwinningen, de inzet van deze topper was dus een plaats in de top drie.

Thuisploeg Waregem start super gefocust aan deze topper. Gretig, defensief bij de les en de shots vallen meteen lekker binnen. Waregem plaatst een 18-0, van 7-8 naar 25-8. Melsele wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Met 40-17, midden het tweede quarter lijkt de wedstrijd al gespeeld.

Bij de rust staat er 53-30 op het scorebord. De thuisploeg vat ook de tweede helft aan, met dezelfde grinta en verbetenheid. De kloof wordt alleen maar groter. Bruyneel legt het 100ste Waregemse punt vast, en mag dus ook een tournee betalen aan zijn ploegmaten, 103-54 is de eindstand.