Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Routebeschrijving

Routebeschrijving

De kantoren van Focus & WTV / Picstory zijn gelegen in het Westwing Park, aan afrit nr. 6 van de autosnelweg E403 Brugge-Kortrijk (zie picture - rood gebouw).

Adres

Kwadestraat 151b – 8800 Roeselare
 

U komt met de wagen

De kantoren van Focus & WTV / Picstory zijn gelegen in het Westwing Park, aan afrit nr. 6 van de autosnelweg E403 Brugge-Kortrijk. Wie van de autosnelweg afrijdt, kiest richting Roeselare en kan net na de brug over de autosnelweg rechts het Accent Business Park oprijden.
 

U komt met het openbaar vervoer

De bereikbaarheid van het Westwing Park via het openbaar vervoer is op dit moment niet ideaal. U neemt aan het stationsplein in Roeselare lijn 62 (Roeselare-St-Eloois-Winkel-Kortrijk). De reistijd is wel ongeveer 45 minuten. Op de site van De Lijn kunt u dit berekenen a.h.v. ingave Roeselare, Stationsplein -> Rumbeke, Kwadestraat.
 

Parking

Voor bezoekers zijn er drie gratis parkeerplaatsen voorbehouden naast ons gebouw (Kwadestraat 151b). Indien deze plaatsen bezet zijn, mag u parkeren op de grote parking naast gebouw 159. Deze parkeerplaatsen zijn wel betalend. Bekijk hier de route naar de bezoekersparking.