De Boxy's, chef-koks Stefan en Kristof, keren voor Jan Pier Pol nog eens terug naar waar het voor hen allemaal begon: Kortrijk. Ze stellen drie mensen voor uit drie thema's die heel erg goed bij de Boxy's passen: eten, drinken en feesten.
Matthieu Beudaert was tot voor kort sterrenchef, maar gaf zelf z'n Michelinster in om meer z'n eigen ding te kunnen doen. Dat is ondermeer snuisteren in historische kookboeken om er nieuwe recepten uit te halen. Beudaert is immers kunsthistoricus van opleiding en heeft die passie nooit losgelaten.
Björn en Nicolas van The Belgian Brew Factory kregen een uitdaging van jewelste: maak een lekker biertje voor de Boxy's die eigenlijk geen bier lusten. Ze gingen de challenge aan en brouwden een bier op basis van quinoa. Bjorn is de brouwmeester in de brouwerij, Nicolas zorgt ervoor dat de bieren in de markt worden gezet.
Op je twintig je eigen zaak starten en die 12 jaar later uitbouwen tot een topevenementenkantoor, het is wat Isabel D'Hulster deed. Ze kiest er bewust voor om veel en hard te werken, zeven dagen op zeven. Ze toont in Jan Pier Pol dat hard werken en een gezin hebben ook perfect kunnen samen gaan.