Dolle taferelen op titelfeest bij Jan Breydel

Nieuws
15/05/2022

800 Clubfans konden er een ticket krijgen voor het bezoekersvak op de Bosuil, maar de belangstelling voor de belangrijke match op Antwerp was stukken groter. De zomerse temperaturen lieten vele honderden Clubfans hopen op een titelfeest. Zij trokken massaal naar Jan Breydel waar ze de wedstrijd samen konden volgen op een groot scherm, bij De Klokke.

In de eerste helft bleef de sfeer er gelaten. Blauw-zwart slaagde er niet in om gevaarlijk te zijn, Antwerp kreeg een handvol kansen en scoorde er daarvan één via Frey. Dolle taferelen bleven dan ook uit in de eerste helft.

Dolle taferelen na de pauze

Dat veranderde na de pauze. Toen Noa Lang al snel een strafschop kreeg na een fout van Seck, kon Vanaken de 1-1 scoren. Op twee minuten tijd kantelde daarna de match. Hendry en Adamyan zorgden niet alleen voor de 1-3, maar ook voor dolle taferelen aan Jan Breydel. Massa's rookbommen, gejuich en vreugde. De Clubfans kregen waarvoor ze gekomen waren. Een feest om u tegen te zeggen.