Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Westtoer bekroont 20 laureaten toerisme

Westtoer bekroont 20 laureaten toerisme

Nieuws
26/09/2018

De Innovatie- en creativiteitsprijs is uitgereikt The tAble van Ariane Hotel (Ieper). De prijzen voor beste toeristische ondernemer zijn respectievelijk toegekend aan Piet Wostyn van Mostaard Wostyn (Torhout) voor het Brugse Ommeland, Xavier Vercaemst van Hotelgroep C-Hotels voor de Kust, Cindy Monnens van Kaffee Damast (Kortrijk) voor de Leiestreek en Martin Bacquaert van Wijndomein Entre-Deux-Monts (Heuvelland) voor de Westhoek. 

Het provinciebedrijf Westtoer reikt voor de zevende maal prijzen uit aan verdienstelijke ondernemers en organisaties die actief zijn in de toeristisch-recreatieve sector.

Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer: “Alle laureaten zijn winnaars. Het feit dat er meer dan 70 kandidaten werden voorgedragen wijst op de grote dynamiek en de ongebreidelde innovatiedrang van onze toeristische actoren. West-Vlaanderen telt zoveel creatieve initiatieven en ondernemingen dat we onbetwistbaar de belangrijkste provincie op het vlak van toerisme in Vlaanderen en België blijven. Het was dus niet eenvoudig kiezen voor onze deskundige jury. Uiteindelijk werden 20 waardevolle laureaten en zes verdienstelijke winnaars geselecteerd”.

Auteurs: 

Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox