Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vlaams Belang duidt lijsttrekkers aan voor provincie

Vlaams Belang duidt lijsttrekkers aan voor provincie

Nieuws
02/07/2018

Hij is al 18 jaar het Vlaams Belang-boegbeeld, fractievoorzitter en woordvoerder in de West-Vlaamse provincieraad. De tweede plaats wordt ingenomen door huidig provincieraadslid en gemeenteraadslid Martine Van Brabant uit Poperinge. De lijst wordt geduwd door oud-Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Christian Verougstraete uit Oostende.

Kortrijk-Roeselare-Tielt

Voor wat de provinciale kieskring Kortrijk-Roeselare-Tielt betreft wordt Immanuel De Reuse lijsttrekker. De Reuse, gemeenteraadslid in Roeselare, zetelde al de voorbije 12 jaar in de West-Vlaams provincieraad en was tevens bestuurder in het provinciaal overheidsbedrijf voor toerisme Westtoer en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM). De lijst wordt geduwd door de jonge Kortrijkse lijstrekker Wouter Vermeersch. Het Vlaams Belang hoopt in Kortrijk-Roeselare-Tielt twee van de zestien zetels in de wacht te slepen.

Brugge

Dominiek Sneppe ten slotte wordt lijsttrekker voor de provinciale kieskring Brugge. Zij is gemeenteraadslid in Zedelgem. De lijst wordt geduwd door de Brugse lijsttrekker en Vlaams Volksvertegenwoordiger Stefaan Sintobin.

Lees ook:

Auteurs: