Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vaccinatiecentrum Kursaal verhuist naar oude Mediamarkt

Vaccinatiecentrum Kursaal verhuist naar oude Mediamarkt

Nieuws
06/10/2021

Het verhuist nadien naar de voormalige site van Mediamarkt aan de Northlaan bij Versluys Dôme. Vanaf 20 oktober en tot het einde van het jaar kunnen inwoners van Oostende en Middelkerke op die nieuwe locatie terecht. In het centrum zullen vooral derde prikken worden toegediend aan 65-plussers en zullen nieuwe inwoners en kinderen die 12 jaar geworden zijn gevaccineerd worden. Ook inwoners die alsnog een vaccin willen en hun code laten heractiveren bij de huisarts kunnen er terecht.

Vanaf 12 oktober worden de eerste uitnodigingen voor vaccinatiecentrum Northlaan verstuurd. Ook inwoners die nu al een uitnodiging kregen, maar de prik pas na 20 oktober laten zetten, kunnen enkel op de nieuwe locatie terecht. Op 20 en 27 oktober is het vaccinatiecentrum alvast geopend van 8.00 tot 16.30 uur, op 21 en 28 oktober van 8.00 tot 20.00 uur. Parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking. Het infonummer 0800 62 433 en het mailadres vaccinatiecentrum@oostende.be blijven voorlopig actief.

Ook het Vaccinatiecentrum Furnevent voor Koksijde, Nieuwpoort, De Panne en Alveringem blijft open tot het einde van het jaar. 

Auteurs: 
Redactie