Royal Knokke FC krijgt er vier binnen tegen Beerschot

Nieuws
25/09/2022

Geen voetbal in de Jupiler Pro League dit weekend. Maar Royal Knokke FC kreeg als ploeg uit eerste nationale wel een mooie naam op bezoek: Beerschot in de vijfde ronde van de beker van België. Knokke was al vaker een reuzendoder in de Croky Cup, maar mistte dit seizoen, met drie op vijftien, z'n start volledig. Beerschot staat met 10 op 18 in de top van de tabel van 1B.

Royal Knokke FC verdedigt ondermaats en dat blijkt, na amper zes minuten staat het al 0-1 achter. Gelukkig kan het nog rekenen op een goed keepende Dhoest, die meermaals 0-2 vermijden. Ook na de rust is de thuisploeg niet bij de zaak, na vijf minuten in de tweede helft staat het al 0-2. In de defensie van Knokke gaat het van kwaad naar erger en slikt voor het uur nog een derde tegengoal. Ook de 0-4 is onvermijdelijk, zo staat de eindstand op de tabellen.