Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Politie sluit Baron Casier af voor 8000 fans van Pommelien Thijs en CAMILLE

Politie sluit Baron Casier af voor 8000 fans van Pommelien Thijs en CAMILLE

Nieuws
28/08/2023

Fans schuiven al van 's morgens vroeg aan om een plaatsje te bemachtigen in het park Baron Casier, dicht bij het podium. Want maandagavond treden Pommelien Thijs en CAMILLE op.

"Ik was te laat"

Wie op het laatste moment aankomt, mag het vergeten. Normaal gaat het park op slot als er 6.500 bezoekers binnen zijn. Maar er staan al meer dan 8000 toeschouwers op de wei en dus sluit de politie de poorten van het park tijdelijk af om het allemaal een beetje beheersbaar te houden.

"Ik heb het zelf niet kunnen meemaken. Ik was te laat. Ik ben maar binnen geraakt als Pommelien het podium had verlaten."

Speciaal verlof

De toeschouwers staan opeengepakt, maar dat kan de echte fans niet weerhouden. "Ik vind dat Pommelien iedereen samen brengt en voor een goede sfeer zorgt met dansen en muziek. En ze zorgt ook voor romantiek", vertel iemand op de eerste rij.

Voor de Waregemse inwoners is het niet alleen maandag, maar vooral dinsdag een hoogdag, met Waregem Koerse: "Ik pak speciaal verlof. Waregem Koerse is verlof, vakantie, ambiance, en je uitleven, zowel jong als oud."

Auteurs: 
Kjenta Vangampelaere
Stefaan Six