Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Picanol-topman neemt Latexco uit Tielt over

Picanol-topman neemt Latexco uit Tielt over

Nieuws
05/12/2022

Luc Tack (rechts op de foto) maakt vandaag bekend dat hij een principeovereenkomst bereikt heeft om alle activiteiten en medewerkers van het bedrijf Latexco over te nemen. De overname zal gebeuren via de vennootschap Harmony Industries. (lees verder onder de foto)

Latexco, met hoofdzetel in Tielt en in handen van de familie Luc Maes, produceert matrassen, kussens en toppers gemaakt van latex en PU-schuim. Het bedrijf telt meer dan 400 medewerkers in België, Spanje, Indonesië en Singapore. De overname zal naar verwachting worden afgerond in de loop van deze maand.

“We hebben vandaag met de familie van Luc Maes een akkoord bereikt over de continuïteit van het bedrijf Latexco. We kijken er dan ook naar uit om samen met de medewerkers een sterke toekomst uit te bouwen voor Latexco,” verklaart Luc Tack. (lees verder onder de foto)

“Op mijn beurt ben ik verheugd dat we met de familie Tack in zee kunnen gaan en dat ik met een gerust gemoed de overdracht van mijn bedrijf heb kunnen regelen. De keuze van Luc Tack geeft me vertrouwen want ik ben ervan overtuigd Latexco op deze manier een sterkere toekomst heeft. Ook mijn dochter Carole staat volledig achter deze transactie,” aldus Luc Maes, de eigenaar van Latexco.

Er worden geen financiële details over deze transactie bekendgemaakt.

Auteurs: