Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ostend Beach maakt eerste namen bekend voor 13de strandfestival

Ostend Beach maakt eerste namen bekend voor 13de strandfestival

Nieuws
01/02/2023

Van 7 tot en met 9 juli is het weer feest op het strand van Oostende voor de dertiende editie van Ostend Beach. Vandaag maakt het festival de eerste namen bekend.

Purple Disco Machine mag het festival op zondag afsluiten. De Duitse dj en producer is uitgegroeid tot een van de leidende elektronische artiesten, met samenwerkingen met onder meer Lizzo (nominatie voor Grammy Award met remix van Lizzo's 'About Damn Time'), Lady Gaga & Ariana Grande, Calvin Harris, Dua Lipa, Sir Elton John en Royal Blood.

Sunnery James & Ryan Marciano maakten jarenlang de grootste dance-hits en draaiden op de meest waanzinnige festivals. In 2013 lanceerden ze samen met Nicky Romero de track SOTU, die wereldwijd een succes werd. Hun nieuwe album stellen op zaterdag 8 juli voor.

Verdere line-up:

Vrijdag 7 Juli: B-Kay (Issa Fissa), Michael Amani (Stressed Out), Team Damp (Team Damp & friends) & Reygel (Belgian Week).

Zaterdag 8 Juli: Dave Lambert (Versuz), Marco Bailey (Materia), Axel Haube (We Are) & Nukov & Yelmet (Sirkus).

Zondag 9 Juli: Jeroen Delodder (Studio Brussel), DJ Ghost (Cherry Moon), Yves Deruyter (Rave) & Black Frank (Club 69).

In februari kondigt het festival wekelijks nieuwe artiesten aan. Per dag zijn er vijf podia. Alle info & tickets op OSTENDBEACH.BE

Auteurs: 
Kjenta Vangampelaere