Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuw bedrijvenpark op komst in Roeselare: Hexahub

Nieuw bedrijvenpark op komst in Roeselare: Hexahub

Nieuws
19/01/2021

De onderneming voorziet een kantoorgebouw van 3.000 vierkante meter en 28 units voor kmo's verspreid over vier gebouwen. Ook Hexagon zelf zal haar hoofdkantoor daar onder brengen. Hexahub ligt in de onmiddellijke nabijheid van de E403 in de Kwadestraat. (Lees verder onder de foto)

In het nieuwe kantoorgebouw is er onder meer ruimte voor een eetwinkel, co-workingspaces en gemeenschappelijke vergaderruimtes. Naast het kantoorgebouw komen er vier gebouwen met in totaal 28 KMO-units. Die zullen dienst doen als opslagplaatsen en ateliers, al dan niet in combinatie met kantoren.

Duurzaamheid

Het project staat in het teken van duurzaamheid met sport- en groendaken en een boomgaard onder andere. Hexahub hoopt in de eerste plaats enerzijds bedrijven aan te trekken die via technologie hun producten en diensten naar een hoger niveau tillen en anderzijds bedrijven die focussen op duurzame economische ontwikkeling. Daarnaast zijn ook complementaire bedrijven en dienstverleners welkom. Als alles volgens schema verloopt kunnen de eerste bedrijven er in de zomer van 2022 hun intrek nemen.