Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kustattracties lanceren Kustpas 2014

Kustattracties lanceren Kustpas 2014

Nieuws
27/03/2014

Dit aanbod is geldig bij musea, themaparken, cultuur- en erfgoedsites, boottochten, natuurcentra, events en sport & ontspanningssites.

Vanaf dit jaar bundelen 32 attracties de krachten, tegenover 23 vorig jaar. Samen lanceren ze vandaag de nieuwe Kustpas in een handig zakformaat en met een nog sterker aanbod. Tijdens het seizoen 2014 liggen 400.000 exemplaren klaar voor dagjesmensen en verblijfstoeristen.

De distributie van de folders zal gebeuren via de diverse logiesbedrijven aan de kust. Van campings over vakantiedomeinen, van verhuurkantoren en hotels naar bed&breakfasts. In alle infokantoren voor toerisme zorgen ze voor de distributie. Nieuw dit jaar is de extra verdeling via stations en grotere steden in het binnenland.

Digitale Kustpas

Westtoer lanceert via haar website www.dekust.be een digitale versie van de Kustpas. Ze promoten deze heel breed via diverse media. Je meldt je online aan en je print meteen je gepersonaliseerde Kustpas thuis af. Je geniet van dezelfde voordelen en kortingen bij je bezoek aan één van de 32 kustattracties.

De vzw Kustattracties zal het gebruik van de digitale KUSTPAS helpen stimuleren. Gerust naar de Kust Belangrijke partners voor de vzw Kustattracties zijn De Lijn en Nmbs. De Lijn is met de Kusttram een heel belangrijke bondgenoot van de attracties langs de kust. De NMBS brengt met haar kusttreinen en BDagtrips elk jaar duizenden mensen naar zee. Door de samenwerking met deze partners motiveert de vzw graag bezoekers om op een duurzame en comfortabele manier naar de Vlaamse Kust te reizen, zonder files of parkeerproblemen. Ook vanuit de 9 treinstations aan onze kust brengt de Kusttram jaarlijks duizenden bezoekers naar één van de vele attracties aan de kust. De Lijn verdeelt de Kustpas via hun 43 Lijnwinkels aan de Kust. De NMBS informeert vooral via de loketten in het binnenland.

Auteurs: