Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kortrijk Xpo verwelkomt 58ste editie van Eurodogshow

Kortrijk Xpo verwelkomt 58ste editie van Eurodogshow

Nieuws
20/11/2022

Kortijk Xpo is dit weekend the place to be voor iedere hondenliefhebber. Er valt heel wat te beleven tijdens deze tweedaagse. Hondenshows, demo's, randanimatie en een uitgebreid aanbod aan shopmogelijkheden vormen de basisingrediënten voor een leuk dagje uit met het gezin. Ook honden van de bezoekers zijn welkom! 

De honden gaan door de keuring

2800 honden en baasjes zakken af naar Eurodogshow om gekeurd te worden. Een internationaal korps van keuringmeesters zijn er om alles in goede banen te leiden. De honden worden per ras ingedeeld en op verschillende vlakken beoordeeld. Je kan de rashondenkeuringen bijwonen en informatie vragen aan fokkers. Maar je kan ook je eigen hond, zelfs zonder stamboom, laten keuren door een ervaren keurmeester bij Go To Show.

Online kan je een planning vinden wanneer jouw favoriete hondenras wordt gekeurd, zo hoef je zeker niks te missen. Tal van andere activiteiten zoals demo's, doggy dance optredens en nog veel meer staan op de website, zodat je je dag volledig zelf kan inplannen. 

Lifestyle en happiness voor alle honden

Heb je vragen over de opvoeding of het gedrag van je hond? De ervaren hondengedragsdeskundigen staan klaar voor jou in Hal 4, waar je een gloednieuw onderdeel vindt van de beurs. Je gaat zelf aan de slag en krijgt de kans om een heleboel hondensporten zelf te ontdekken. Je kan eerst naar een demonstratie kijken en dan krijg je de kans om het zelf te proberen. 

In Hal 4 staan hondenprofessionals klaar om allerlei leuke spelletjes te spelen met jou en je hond. Spelletjes die je nadien ook thuis kan uitproberen. Er is zelf een echt dog survival parcours. Op Eurodog kan je dus niet enkel kijken, maar ook doen! 

Wie zijn hond graag eens wil verwennen kan terecht bij de talrijke kraampjes met accessoires. Op Eurodogshow kunnen baasjes hun viervoeters een volledig nieuwe look aanmeten. Van halsband tot jasje. 

Kortom, Eurodogshow is een beleving voor jong en oud. Een perfecte uitstap voor het hele gezin, dus ook je hond!

Gallerij

 

 

Auteurs: 
Leonie Cossement