Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kamping Kitsch Club opent plechtig

Kamping Kitsch Club opent plechtig

Nieuws
20/08/2022

Alle 25.000 tickets gingen de deur uit en dus verhoogde het verkleedfestival de capaciteit met 500 extra kaartjes. Op hetzelfde festivalterrein als Alcatraz, achter sportcampus Lange Munte op Hoog Kortrijk, laten de vaak schaars geklede bezoekers zich volledig gaan. Wat niet binnen de norm valt, omarmt de Kamping: het dialect, de kledij en de muziek zou de grootmoeder niet goedkeuren, maar voor één dag is het toegestaan.

Aparte trouw

Deze editie zal ook bijblijven omdat Christophe en Stéphanie er trouwden. Om 14 uur gaf de officieuze priester van Kamping Kitsch Club met ontblote billen zijn zegen. De bruidegom droeg een trainingsbroek en een psychedelisch T-shirt. De bruid hield de ceremonie toch nog ietwat traditioneel door een trouwkleed te dragen. Beiden zijn enorme fan van het festival en wilden na een coronatrouw hun huwelijk uitgelaten vieren.

Hoewel de sfeer complete absurditeit uitstraalt, treden er gerespecteerde artiesten op. Yves Deruyter, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob en Gunther D zullen voor de harde beats zorgen. Gers Pardoel bedient dan weer de liefhebbers van het zachtere, maar wel romantische werk op hun wenken. Met Fatman Scoop heeft de organisatie voor het eerst ook een internationale ster beet. Zijn hit ‘Be Faithful’ zal bekend in de oren klinken.

  
Auteurs: 
Robbe Wets