Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hotelschool Ter Groene Poorte organiseert takeaway

Hotelschool Ter Groene Poorte organiseert takeaway

Nieuws
30/10/2020

De leerlingen van de school zorgen voor vijftig wildmenu's, vijftig herfstmenu's en een veggiemenu voor ouders, personeel en erepersoneel. Het gaat om een eenmalig initiatief om de leerlingen te tonen dat de horeca voor een initiatief kan zorgen tijdens de coronacrisis.

De ouders van leerlingen, het personeel en het erepersoneel voor wie de menu's worden gemaakt, kunnen ook passende wijnen, cocktails of mocktails krijgen. Daarmee wil Ter Groene Poorten haar leerlingen aantonen dat de horeca kan zorgen voor een creatief initiatief tijdens de coronacrisis. "Het blijft bij deze ene keer. Het is niet de bedoeling dat we optreden als concurrent van de restaurants. We kunnen de leerlingen een alternatief tonen waarbij er meer dan anders aandacht moet zijn voor verpakkingen, houdbaarheid en aanduiding van allergenen", zegt algemeen directeur Iris Cornette.

Auteurs: 
Belga