Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hotels beslissen zelf om dicht te gaan

Hotels beslissen zelf om dicht te gaan

Nieuws
02/11/2020

Dat is onder meer het geval in het Thermae Palace hotel en Upstairs in Oostende. Wie een verblijf boekte in een hotel de komende dagen, mag er wel nog verblijven, maar zal niet kunnen rekenen op de gebruikelijke hotelervaring. Gemeenschappelijke ruimtes zoals wellness, restaurants en bars zijn gesloten en wie wil eten moet dat op de kamer doen.   

Enkel room service of afhaalmaaltijden mogen nog.  Het regent intussen annulaties en dat zorgt ervoor dat het niet rendabel blijft. Hotels die sluiten, bieden wel de mogelijkheid om om te boeken. (Lees verder onder de foto

Ook in Ieper horen we eenzelfde verhaal. De Grote Markt in Ieper zou nu moeten bruisen van het herdenkingstoerisme. Maar er is geen kat in de Kattenstad. Hotels mogen dan wel open blijven, een aantal familiale hotels beslist om toch maar de deuren te sluiten. Albion Hotel bijvoorbeeld. Nu ook alle evenementen wegvallen, zoals de 11 november herdenking en de rally, dreigen de kosten hoger op te lopen dan de inkomsten. De twee weekends van de rally was Albion volgeboekt.

 

Auteurs: 
Redactie

Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox