Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Feest met 23 aanwezigen stilgelegd in vakantiewoning Moorslede

Feest met 23 aanwezigen stilgelegd in vakantiewoning Moorslede

Nieuws
06/03/2021

Het lockdownfeestje werd rond 8 uur ontdekt in een vakantiewoning langs de Kouterweg in Moorslede. Volgens de politie zijn de feestvierders afkomstig uit de regio van Brussel. De betrokkenen werkten niet bijster mee tijdens de tussenkomst van de politie. 

Daardoor moesten de agenten extra ploegen oproepen en werd ook ondersteuning gevraagd van de collega's van de politiezone RIHO. "Vakantiewoningen blijven een aandachtspunt voor onze coronapatrouilles", meldt de politie.

De eigenaars zijn enorm geschrokken van het nieuws, ze voelen zich bedrogen. Het waren ook de eigenaars zelf die de politie hebben verwittigd.

RECHTZETTING

We komen nog eens terug op het Focus & WTV-nieuws van zaterdagavond over dat feestje met 23 mensen dat is stilgelegd in een vakantiewoning in Moorslede.

In de uitzending van gisteravond is een naambord in beeld gekomen waardoor de indruk is gewekt dat het feestje plaats vond in vakantiewoning De Kouterhoeve maar dat klopt niet. Het was in een andere vakantiewoning in de buurt dat de politie binnenviel na een klacht van de eigenaars. 23 mensen hielden een illegaal feest en riskeren 250 euro boete.

Onze excuses voor de mogelijke misverstanden door de beelden.